Schade snel hersteld

bij Garage De Zwette

De autogarage voor apk en onderhoud in Zoetermeer

Snel weer de weg op in een veilige auto? Laat uw auto keuren en onderhouden bij Garage De Zwette in Zoetermeer.

Maak direct een afspraak bij ons

Regulier onderhoud

Het is belangrijk uw auto regelmatig te laten onderhouden. Daardoor kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. Onnodig grote en dure reparaties worden zo voorkomen. Ook wordt hierdoor de kans op pech onderweg verkleind. Uiteraard voeren wij ook de service-intervallen uit die door de fabrikant worden voorgeschreven. Wij adviseren u graag! Tijdens onderhoud kunt u, als u dit wilt, gebruikmaken (tegen geringe vergoeding) van een van onze leenauto’s of van onze gratis leenfiets.

Kleine & grote beurt

Kleine beurt

Met de kleine beurt wordt standaard de motorolie ververst en het oliefilter vervangen. Daarnaast wordt de auto gecontroleerd op banden(spanning), remslijtage, verlichting, ruitenwissers en op de nodige veiligheidspunten. Ook worden de overige vloeistoffen gecontroleerd en waar nodig bijgevuld.

Grote beurt

Bij een grote beurt worden de wielen gedemonteerd / gemonteerd, het remsysteem gecontroleerd en gereinigd en wordt de remvloeistof ververst. We controleren alle veiligheidspunten, zoals banden, accuspanning en verlichting. Uiteraard wordt de motorolie ververst, vervangen we vervuilde filters en waar nodig de bougies. Mochten er extra werkzaamheden of reparaties noodzakelijk zijn, dan zullen wij u eerst bellen voor een vrijblijvende prijsopgave. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Is uw auto ook aan de apk toe? Dan is deze keuring gratis in combinatie met de grote onderhoudsbeurt en betaalt u slechts de afmeldkosten en de eventuele kosten voor de roetmeting (alleen voor dieselauto's) of EOBD-check (afhankelijk van het bouwjaar van de auto).

Zomer- / wintercontrole

Gaat u op vakantie? Dan kunt u bij ons vooraf een vakantiecontrole laten uitvoeren. Denk hierbij aan ruitenwissers en aan de juiste ruitenwisservloeistof, maar ook schone lucht in de auto is van belang;  een controle op pollenfilter(s) of een aircocheck is dus nuttig.


Ook is het belangrijk dat u uw auto klaarmaakt voor de winter, zodat deze bestand is tegen sneeuwbuien en lage temperaturen. Denk hierbij aan eventuele winterbanden, controle van de accu of vriesbestendige ruitenwisservloeistof. Uiteraard worden bij zowel de zomer- als de wintercontrole de remmen en de banden nagekeken.


Laat uw auto dus tijdig seizoen- of vakantieklaar maken! Voor een afspraak belt u naar 079 - 361 08 66.

Banden

Wij kunnen alle merken en maten banden leveren voor een scherpe prijs. Hebt u een lekke band? Wij helpen u direct, zonder afspraak!

Voor het wisselen van zomer- naar winterbanden en andersom, bent u bij ons aan het juiste adres. Dit kost € 25,- inclusief BTW per wissel. Ook kunnen wij uw zomer-/winterbanden opslaan en wisselen voor slechts

€ 75,- exclusief BTW.

Storingsdiagnose

Moderne auto’s hebben een elektronisch geheugen. Hier worden de storingen of defecten direct geregistreerd en opgeslagen met een foutcode en gaat op uw dashboard een lampje branden. Garage De Zwette beschikt over professionele uitleesapparatuur om het storingsgeheugen uit te lezen. Na eventuele reparatie wordt het storingsgeheugen gewist en kunt u weer veilig op weg.

Schadeherstel

Het kan zomaar gebeuren dat u schade aan uw auto krijgt, ook zonder daar zelf verantwoordelijk voor te zijn. Gelukkig kunt u bij Garage De Zwette terecht voor het herstellen van autoschade. Wij geven deskundig advies, bemiddelen voor u met de schade-expert van de verzekering en zorgen dat de schade vakkundig wordt hersteld.

Tijdens herstel kunt u gebruikmaken van vervangend vervoer.